Ünlüler yelken bastı RIXOS SAILING CUP GÖCEK 2018

“Dostluk Kazansın” sloganı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rixos Sailing Cup Göcek, 11-14 Ekim’de Rixos Premium Göcek’te yelken tutkunlarını buluşturdu. Keyifli geçen yarışmanın sponsorluğunu Nissan, Egemden, King ve Marintürk üstlenirken, izleyenler 25 tekne ve 200 sporcunun kıyasıya rekabetine şahit oldu.

Rixos Premium Göcek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Rixos Sailing Cup 2018, bu sene de yelken severlerin ilgi odağı oldu. Nissan, Egemden, King ve Marintürk’ün sponsor olduğu organizasyonda 200 sporcu 25 tekneyle kıyasıya yarıştı. Geçen yıllarda olduğu gibi Türkiye Yelken Federasyonu takviminde yer alan ve Göcek Yelken Kulübü himayesindeki yarışı hakem komitesi bu yıl İzyakası Mevkii’nden başlattı.

Üç gün boyunca heyecan ve eğlence dolu mücadelelerin yaşandığı Rixos Sailing Cup’ta IRC 1 kategorisinin birincisi İzmir Yelken isimli tekne ile Xone Sailing Team olurken, IRC 2 kategorisinde Alize 34.7 isimli tekne ile Anadolu Efes Takımı, Freshmen 1 kategorisinde Blues Breaker isimli tekne ile Jeremy Stroke ve ekibi; Freshmen 2 kategorisinde ise Dodo isimli tekne ile Zekeriya Aydın ve ekibi birinci oldu.

ÜNLÜLER DE YELKEN BASTI

Ünlü isimlerden Simge Sağın, Sibel Tüzün, Gül Gölge, Özge Ulusoy, Jülide Ateş ve Şah Yaycı’nın da katıldığı Rixos Sailing Cup, 11 Ekim akşamı açılış kokteyli ile başlarken, barbekü partileri, DJ partileri ve canlı performanslar ile devam etti. Kıyasıya bir rekabete ve keyifli aktivitelere sahne olan organizasyon, 14 Ekim akşamı gerçekleştirilen gala gecesi ve ödül töreniyle sona erdi.

Dostluk kazansın sloganı altında böylesine eğlenceli ve heyecan verici bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Rixos Premium Göcek Genel Müdürü Serdar Baş, “Rixos Sailing Cup’ı üçüncü kez yine başarı ile düzenlemekten dolayı gurur duyuyoruz. Rixos Hotels olarak spora verdiğimiz desteği bir kurum kültürü haline getirdik. Büyük bir emekle keyif alarak hazırlandığımız Rixos Sailing Cup Göcek 2018’e destek veren sponsorlarımız Nissan, Marintürk, King ve Egemden’e, Türkiye Yelken Federasyonu’na, Göcek Yelken Kulübü’ne ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.