Armatore Göbün’de kutlandı

Dergimizin yazarı Emir Kunt’un Haziran ayında çıkan ikinci kitabını dostları ve yatçılar Göcek’in en güzel koylarından Göbün’de kutladı…

Dergimizde “Dalgalı Sohbetler” köşesindeki yazılarıyla sizlerle buluşan Emir Kunt’un, ilk kitabı “Beyaz Türk Yatçıları”nın ardından ikinci kitabı “Armatore” Haziran ayında yayımlanmıştı. Altın Kitaplar’dan çıkan Armatore’nin kutlamasını dostları ve yatçılar 18 Haziran’da Göcek’in Göbün Koyu’nda yaptı.

Cem Hakko davet için İstanbul’dan Power FM’i Göbün’e getirdi. Ağırlıklı olarak Yunanca müziklerin çalındığı davette tekne sahipleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Göbün Restoran’daki kutlamada misafirlere özel olarak Erzurumlu ustanın yaptığı cağ kebabı ve meşhur Feride’nin gözlemeleri ikram edildi.

Göcek’teki kitapçı Zeki Kebir’in açtığı stantta 250’ye yakın kitap yarım saatte tükenirken özel olarak imzalatılan bazı kitaplar Ender Alkoçlar ve Taha Tatlıcı tarafından ihtiyacı olan çocuklara bağış yapılmak üzere davetlilere açık arttırma ile satıldı. Emir Kunt’ tan aldığımız bilgiye göre Taha Bey’in muhteşem şovu ile yapılan açık artırmada toplanan paralar Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.