Sağlam ve teknolojik VOLVO XC90

Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşan Yeni Volvo XC90’da sağlamlık ve teknoloji ön planda. Otomotiv endüstrisindeki en kapsamlı ve teknolojik güvenlik özelliklerine sahip XC90, kendi sınıfında en iyi olma yolunda ilerliyor. Güvenlik paketleri içerisinde yoldan çıkma koruma paketi ve çarpışma anında otomatik fren özellikleri oldukça dikkat çekici. XC90, sürücü bir araçla aniden karşı karşıya gelince otomatik fren yapma teknolojisine sahip dünyadaki ilk otomobil. Volvo Cars’ın tüm otomatik frenleme fonksiyonlarını kapsayan City Safety-Şehirde Güvenlik Sistemi, yeni XC90’da standart olarak yer alıyor. Sistem, hem gündüz, hem de gece, otomobilin önündeki araçları, bisikletlileri ve yayaları kapsıyor.

Yeni XC90, 2 litrelik, 8 ileri şanzımanlı 225 beygir gücünde D5 AWD motor ve 406 beygirlik turbo benzinlik-elektrikli T8 Twin Engine motor seçenekleri ile piyasada.

İç tasarıma gelirsek; XC90’ın iç kabinin en çarpıcı özelliği, tamamen yeni olan bu araç içi kontrol sisteminin kalbini oluşturan tablet benzeri bir dokunmatik konsolu. Hiçbir buton içermeyen sistem, araç kontrolü ve internet tabanlı ürün ve hizmete erişmek için tamamen yeni bir yol sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.