Şubat 2017

4-5 ŞUBAT  CFM BAYK KIŞ TROFESİ

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından bu yıl 16. düzenlenen CFMBAYK Kış Trofesi’nin ikinci ayağı koşuluyor. Üçüncü ayak ise 25-26 Şubat’ta.

www.bayk.org

5 ŞUBAT  SHOWBOATS DESIGN AWARDS

Dünyanın önde gelen yat tasarımlarının arkasındaki yeteneklerin onurlandırıldığı ve dahi yat endüstrisinin merak içinde beklediği Showboats Design Awards Töreni, Avusturya’nın Kitzbühel kentinde düzenlenecek.

6-7 ŞUBAT  SUPERYACHT DESIGN SYMPOSIUM

6-7 Şubat tarihleri arasında yat endüstrisinden önde gelen isimler Avusturya’nın Kitzbühel kentinde bir araya gelerek, program boyunca yat tasarımlarının geleceği hakkında konuşacaklar.

11-19 ŞUBAT  CNR AVRASYA BOAT SHOW

Deniz tutkunları ve denizcilik sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show CNR Expo Yeşilköy İstanbul’da düzenleniyor. Fuarda 300’ün üzerinde tekne sergilenerek.

www.cnravrasyaboatshow.com

11-19 ŞUBAT  NEW ENGLAND BOAT SHOW

ABD’nin kuzeydoğusundaki New England bölgesinin en büyük kenti Boston’da düzenlenen New England Boat Show bu sene 11-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

www.officialboatshows.com

16-20 ŞUBAT MIAMI INTERNATIONAL BOAT SHOW

Önceki yıllarda Miami Beach Convention Center’da düzenlenen fakat geçen yıl Miami Marine Stadium Park & Basin’de gerçekleşen boat show, bu yıl yine aynı adreste…

www.miamiboatshow.com

18-19 ŞUBAT  EAYK KIŞ TROFESİ

Birinci ayağı 21-22 Ocak’ta gerçekleşen Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün düzenlediği Kış Trofesi’nin ikinci ayağı Çeşme parkurunda koşuluyor.

www.eayk.net

RÜZGAR TAKVİMİ

1 Şubat   Hamsini Fırtınası (3 Gün)

4 Şubat   Fırtına (3 Gün)

10 Şubat   Fırtına (3 Gün)

13 Şubat   Fırtına

20 Şubat   1. Cemrenin düşmesi (havaya)

23 Şubat   Fırtına (2 Gün)

27 Şubat   2. Cemrenin düşmesi (suya)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.