Yatçılar Pendik’te buluşuyor

İstanbul Uluslararası Boat Show, 6-11 Ekim’de Pendik Marintürk İstanbul City Port’ta kapılarını açıyor. 200’den fazla firmanın katılacağı fuarda Avrupa’daki boat show’ların hemen ardından en yeni tekneler denizseverlerin ayağına geliyor.

Bu sene 35. yaşını kutlayan fuar için organizatör firma UBM çok sayıda etkinlik hazırladı. Bunlardan birisi de derginiz Yacht Türkiye ile birlikte organize ediliyor. Boat show’da sergilenecek en gözde tekneler 2 Ekim akşamı Galatasaray Adası, Suada Club’da geçit töreni yapacak. Bu özel gecede tüm denizcilik camiası bir araya gelecek ve davetliler fuardan önce tekneleri Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde görme şansı yakalayacak.

150 teknenin yer alacağı fuarda ise mutlaka görmeniz gereken 30 modeli sizin için seçtik. Aralarında Türkiye prömiyerleri de var, kampanyalı fiyatlarla sunulanlar da… Fuar dosyamızda sadece tekneler yok. Finansman için leasing’i, kendinizi garantide hissetmeniz için yat sigortalarını ve teknenizi bağlayacağınız yeri seçmeniz için marinaları araştırdık.

Fuara özel hazırladığımız dergimiz, bu sene sayısız iltifat aldığımız diğer tüm sayılarımız gibi yine dolu dolu oldu. Test seyri, megayat, prömiyer teknesi, designer röportajı, yeni projeler, yelken yarışları ve gezi yazıları sizi bekliyor. Gören herkesin çok beğendiği, kapağımızı süsleyen, devasa katamaran Ipanema 58’i de İstanbul Boat Show’da yakından inceleyebilirsiniz.

“Bir gün olur şehrin karmaşasından, kargaşasından, insanı insana düşman kılan çatışmalardan uzağa, derin maviye, sessizliğe, habersizliğe kaçma özlemi duyarsınız… İşte o günlerde, rotanızı Datça Yarımadası’nın güney kıyısına çevirin…” diyen Ali Boratav  da “Barış ve Huzur” başlıklı yazısında Datça’nın ıssız koylarını anlatıyor. Şu günlerde en çok ihtiyacımız olan barış ve huzur, umarım en kısa sürede ülkeye hâkim olur.

Güzel bir ekim geçirmeniz dileğiyle.

Keyifli okumalar…

Eyup_15

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.