Atletik bir görünüm JAGUAR XF

Otomobilin her detayından yansıyan kalite hissi yeni XF’i tüm sürücülerin kullanmak isteyeceği bir ikon haline getiriyor.

Jaguar’ın modern sedanlarından XF, XE ve XJ arasında yer alıyor. XF ilk kez 2007 yılında yollara çıktı. Aradan geçen yıllar tasarımını ve teknolojisinin yenilenmesini gerektirdi. İlk jenerasyonundan daha modern ve dinamik bir tasarıma kavuşan otomobilin, donanımları, motor ve şanzımanı da artan müşteri beklentilerine göre geliştirildi.

İkinci nesilde de dinamik bir tasarım felsefesiyle yola çıkılmış. Daha ince tasarlanan farlar sportif bir görünümde. Geniş ön panjur ve ortasındaki Jaguar logosu gösterişli duruyor. R donanımlı test aracımız siyah bir panjur çerçevesine sahipti. Bu donanım XF’in dinamik tasarımını güçlendiriyor. Öndeki agresif görünüm profildeki yüksek omuz çizgisi ve arkaya doğru alçalan tavan tasarımıyla tamamlanmış. Arkada da ince ve uzun stop tasarımı aynı etkiyi koruyor.

İç tasarıma geçip oldukça rahat ve huzurlu koltuklara yerleşiyoruz. Arka koltuklardaki yaşam alanı sınıfının standartlarının üstünde. İç mekânın daha ferah hissettirmesi için elektrikli arka perdeyi ve cam tavanın perdesini açıyoruz. Kaliteli malzemeler kullanılan kokpit şık ve modern görünüyor. 10,2 inçlik dokunmatik ekran kullanımı kolay bir tablet gibi. Direksiyon simidi ergonomik olmasının yanısıra size Jaguar kalitesini hissettiriyor.

Orta konsoldaki start düğmesine bastığımızda 2.0 lt 180 HP’lik dizel motor güçlü bir sesle çalışıyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman otomobille bütünleşmiş. 8,9 saniye 0-100 km/s süresi, şehiriçi ve dışında araç sollama ya da ani hızlanma ihtiyaçlarında istenen ataklığı veriyor. Arkadan itişli XF’in tekerlekleri oldukça etkili bir şekilde zemine tutunuyor. Yol tutuş ve konfor Jaguar’ın sloganı. www.jaguar-turkiye.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.