Teknemiz moda çekimine sahne oldu

İstanbulianchic, Adventure’a konuk oldu…
Arkadaşımız Büşra, on parmağında on marifet olanlardan. Bir yandan oyunculuk yaparken, bir yandan da nefis bir moda blogu hazırlıyor. Blogun sadece yazarı değil, mankeni de. Teknede de çekim yapmak istediğini söylediğinde seve seve kabul ettik. Ortaya, Adıhan Şentürk’ün çektiği nefis fotoğraflar çıktı.

Büşra’nın istanbulianchic.com adresindeki bloğu uluslararası takipçilere sahip. Böylece biz de ucundan yurtdışına açıldık.

IMG_2173 istanbulian-chic-dress-3 istanbulianchicbushe IMG_2600

Nefis bir lokanta tavsiyesi: TEKNE
İkimiz de pek bir boğazımıza düşkünüz. Yatarken yarınki kahvaltının heyecanı sarar. “Her zamankinin yanına ne yapsak?” Akşamın en önemli sorusu “Ne yiyeceğiz?”

Seyirde vardığımız limanlarda lezzet keşiflerine çıkmak da önemli bir uğraş bizim için. Ama ne yalan söyleyelim, bütün yaz o ada senin, bu ada benim gezdik; en tatmin edici yemekleri genellikle teknemizde yedik.

Teknede yemek yapmak pek bir keyifli. Hele de uygun bir havada seyirdeysen. Önünde uzun saatler var. Yeter ki malzemen olsun.

Malzeme stoklamak için buzdolabına ek olarak derin dondurucu var. Kamaralardan birini kiler olarak kullanıyoruz. Fırınlı ocağımız yelken seyrinde yan yatmışken bile işini aksatmıyor. Kap-kacak yetecek kadar. Düdüklü ve iyi bir döküm tencere şart. Yine, ızgara yaparken de kullanılabilecek kalitede tava.

Eh, artık dünyanın en güzel manzaralı sofrasındasınız.

[email protected]

Devamı Ocak 2014 sayımızda…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.