Denizci dostlar ziyarete geldi

Eşe dosta dedim ki “Atlayıp gelin. Bir daha nereden aklınıza gelecek Malta’ya gelmek.”  Sağ olsunlar, kırmadılar. Halit Levent (Akbaş), iki yarış arasında geldi. BAYK yarışlarından son haberlerle. Her zamanki nüktedanlığıyla kahkahaya boğdu. Yedik, içtik, eğlendik. Bir inşaat mühendisi olarak Malta’daki sivil mimariye hayran kaldı.

Takımımızın kaptanı Ömer (Dirim) ile Nil de (Ayata) bir başka iki yarış arasında buradaydı. Havalar uygundu, yelken de yaptık. Tabii bol bol da içtik.

Tim (Şahin) ile Safiye (Özuygun Şahin) Londra’da, uluslararası finans işindeler. Teknelerini geçen yaz İsveç’ten Turgutreis’e getirmişlerdi. İngiliz denizcilik disiplininden gelmeler. Onların profesyonel işlerine aklım yetmese de denizcilikle ilgili çok şey öğreniyorum. Eski gemici barlarına, publarına takıldık bolca.

Hüseyin Sami de (Çelik) adı “Deniz” olan bir yatırım kuruluşunun başında. Denizci de. Yola çıkarken olta takımına el koymuştum ama tek bir balık yakalayamamıştım. Bir ara balık tutmayı öğretecek. Epey bir restoran keşfine çıktık Hüseyin ile de.  Malta çok güzel. Ama insan dostlarıyla bir arada olunca daha da güzel. Devamı Haziran 2015 sayısında…

malta

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.