VOLKSWAGEN AMAROK Heybetli ve çevik yapısıyla çok güçlü

Volkswagen’in konforlu yapısı ve dinamik sürüşü; güçlü ve heybetli bir dış tasarımla birleştirince ortaya pick-Up segmentinde Amarok çıkıyor. 

Dış tasarımına ilk baktığınızda otomobilde genellikle yuvarlak hatlar göze çarpıyor. Amarok eski pick-up’lar gibi sert ve küt bir görünüm yerine daha yumuşak çizgilerle tasarlanmış, böylece şehir içinde de göze hoş gelen bir görünüm oluşturuyor. Amarok gibi bu tip 4×4 modeller yalnız yük taşıma amacıyla kullanılmakta kalmıyor, balıkçılık, avcılık, dağcılık, safari gibi sportif etkinliklerde hatta orta boy teknenizi göl ya da denizlere çekerek taşımakta da kullanabiliyor.

İç mekânına ilk girdiğimizde Volkswagen modellerine özgü bir sadelik mevcut. Malzeme kalitesi ve işçiliği bu segment için oldukça yüksek. Sürüş pozisyonu, çok yönlü koltuk sayesinde rahat. Direksiyon da bu ağır ve geniş otomobile göre oldukça yumuşak. Orta konsolda, kapı kenarlarında genişçe eşyalarınıza yer verebileceğiniz bölümler mevcut. Amarok arka bölümünde 1.616 mm uzunluğunda 2.520 mm karelik bir yükleme alanı sunuyor. Bu alanın taşıma kapasitesi 920 kg. Karma trafiğinde 8.2 litre yakıt tüketen Amarok, bizim testimizde ortalama 10 litre yakıt tüketti. Volkswagen’ın standat birçok donanımına sahip olan Amarok treyler ağırlığı olarak frenli 3000 kg, frensiz 750 kg’a kadar çekmeye izin veriyor. www.vw.com.tr

Test ETTİĞİMİZ 2.0 litre motora sahip VW AMAROK, 40000 d/d’da 180 hp güç ve 420 Nm tork değeri sağlıyor. PICK-UP’IN ULAŞTIĞI MAKSİMUM HIZ İSE 185 KM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.