Denizde yolunuzu kaybetmeyin

Navigasyon uygulamaları denizcilerin hayatını kolaylaştırdı ve özellikle kendi teknesini kullanan amatör denizcilere büyük kolaylık sağladı. Peki Türkiye’deki en popüler uygulamalar hangileri?

Navionics
Navionics, yat ve tekne sahiplerinin favori navigasyon uygulamalarından biridir. Dünya çapında 2 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile Navionics, son derece güncel haritalar, rüzgar ve hava tahmini, ve yararlı özellikler gibi bir dizi özellik sunar. Navionics, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay kullanım sağlar.

iSailor
iSailor, yat ve tekne sahipleri için tasarlanmış bir diğer popüler navigasyon uygulamasıdır. Uygulama, en güncel haritalar, hava tahmini, rüzgar tahmini, su seviyesi ve akıntı hızları gibi bir dizi özellik sunar. iSailor, kolay kullanımı ve doğru verileri sayesinde denizcilerin sıklıkla tercih ettiği bir uygulamadır.

Garmin BlueChart Mobile
Garmin BlueChart Mobile, denizcilik tutkunları için tasarlanmış bir diğer popüler navigasyon uygulamasıdır. Uygulama, son derece detaylı ve güncel haritalar, hava tahmini, rüzgar tahmini, su seviyesi ve akıntı hızları gibi bir dizi özellik sunar. Ayrıca, kullanıcılar uygulamayı GPS cihazlarına da bağlayabilirler.

OpenCPN
OpenCPN, yat ve tekne sahipleri için bir diğer popüler navigasyon uygulamasıdır. Uygulama, güncel haritalar, rüzgar ve hava tahmini, su seviyesi ve akıntı hızları gibi özellikler sunarken daha gelişmiş kullanıcılar dilerlerse uygulamayı açık kaynak kodlu bir proje olarak düzenleyebilir ve kendi özelliklerini ekleyebilirler.

Aqua Map
Aqua Map, yat ve tekne sahiplerin tercih ettiği diğer bir uygulamadır. Güncel haritaları, hava tahminini, rüzgar tahminini, su seviyesini ve akıntı hızları gibi bir dizi özelliği sunan Aqua Map, doğru ve detaylı verileri sayesinde denizcilerin güvendiği uygulamalar arasına girmiştir.

İhtiyacınız olan her ürünü bulabileceğiniz çok zengin seçenekli alışveriş platformu hepsiburada.com üzerinden denizcilik konusunda da aradığınız tüm ürünlere de ulaşabilirsiniz. Hatta dilerseniz navigasyon uygulamalarınızı kolayca çalıştırabileceğiniz iPhone 14 Pro Max veya Redmi Note 10 gibi cihazlara ya da teknede veya evde oyun oynamayı seviyorsanız, yepyeni bir Playstation 5’e de ulaşmak için Hepsiburada.com’u ziyaret etmenizi öneririz.

Bu bir reklamdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.